salvie

Slægten Salvie (Salvia) har ca. 120 arter, som er udbredt i Europa, Mellemøsten, Østasien, Nord- og Mellemamerika. Arterne er buske, stauder eller etårige planter.  Den er blevet meget brugt i naturmedicinen hvor den anses for at skulle kunne kurere sygdomme, lige fra problemer med hoved til livmoder og nerver. Som krydderurt har salvien en meget kraftig duft og smag. En let parfumeret, krydret, snerpende og gennemtrængende smag.

Salvie

Sorter efter
Resultater 1 - 2 ud af 2
salvie

Salvie, bredbladet

Pris 15.00 DKK.

Bredbladet Salvie har en let bitter, og meget kraftig krydret smag. Det er de unge grågrønne blade der bruges som krydderurt. Salvie egner sig godt til fisk, fjerkræ, svinekød, kalvekød, gryderetter og lignende.

Produktdetaljer

laege-salvie

Salvie, læge

Pris 15.00 DKK.

Salvie anvendes hovedsagelig til medicinske formål, Sage Clary også kendt som Clear Eye, hvilket tyder på dets medicinske rolle. Det er en meget dekorativ plante med store, aromatiske blade, den får store farverige blomster, og vokser til en højde på 60 cm. Bladene, som er sølvgrønne, lodne og aromatiske anvendes friske eller tørrede. Krydderurten passer godt til fjerkræ, svinekød, fisk, salat og suppe.

Produktdetaljer

 

Kontakt Danafrø

Fiskervej 6

7700 Thisted

Tlf: 4255-1825 Mellem 10-14,

 

Template Design © Webdesignstudio | Danafrø © All rights reserved. | Danafrø - Fiskervej 6 - 7700 Thisted - CVR. 34167788.
 x 
Indkøbskurven er tom