persille

 

Persille (Petroselinum crispum) er en to-årig krydderurt, som er meget anvendt i europæisk, mellemøstlig og amerikansk madlavning. Persille er en af de mest anvente krydderurter i dansk madlavning. Persille findes i to arter, kruspersille (Petroselinum crispum) og bredbladet persille (Petroselinum neapolitanum). Kruspersille anvendes ofte som pynt. Og bredbladet persille har den kraftigste smag af de to, Andre persilletyper er persillerod og selleripersille.

Persille

Sorter efter
Resultater 1 - 5 ud af 5
bravour-persille

Bravour

Pris 12.50 DKK.

Bravour persille er en lav plante som producerer et fint, mørkegrønt, krøllet persille blad. Den har en stærkt aromatisk smag og passer til alle mulige retter. Er meget hårdfør og frostresistent.

Produktdetaljer

extra-triple-curled-persille

Extra Triple Curled

Pris 12.50 DKK.

Ekstra Triple Krøllet giver en produktiv forsyning af frodige grønne blade med kraftig krøller. Denne sort har en lækker fin smag, som er ideel til aromatisering fiskeretter. Persille bruges bl.a til suppe, salater og som garniture. Persille indeholder store mængder A og C vitaminer.

Produktdetaljer

fransk-persille

Fransk, persille

Pris 10.00 DKK.

Denne gamle sort har en kraftig smag som egner sig til salater eller som grønt drys på f.eks kartofler. Glatbladet persille har mere smag end den krusede. Bladene høstes efter behov og til langt ud på efteråret. Overvintrer, undtagen i meget strenge vintre. Giver så en tidlig høst 2. år, inden den går i blomst. Velegnet til frysning.

Produktdetaljer

hamburg-persillerod

Hamburg

Pris 10.00 DKK.

Hamburg persillerod er en skøn rustik rodfrugt der ligner en stor 25 cm lang hvid gulerod. Persillerod er meget anvendelig da man kan bruge både bladene som almindelig Persille, de bliver dog bitre så snart de blomstrer, og de lækre hvide rødder kan spises både rå, kogt eller stegt. Persillerod har været kendt siden 1600 tallet, den dyrkes i modsætning til almindelig persille for de 25 cm lange velsmagende rødder.

Produktdetaljer

italian-giant-persille

Italian Giant

Pris 12.50 DKK.

Italian Giant Persille er en langt mere hårdføre sort end sine krøllede modparter, og bør kunne modstå de fleste vintre. Den er en energisk voksende plante, der spirer nemt, der producerer en aromatisk plante med store, lyse grønne flade glatte blade med lange stilke. Den har en god stærk smagfuld, og kraftig smag, der er meget udbredt i mange retter og i bouquet garni. og er en af de kvalitetsbevidste kokkes favoritter.

Produktdetaljer

 

Kontakt Danafrø

Fiskervej 6

7700 Thisted

Tlf: 4255-1825 Mellem 10-14,

 

Template Design © Webdesignstudio | Danafrø © All rights reserved. | Danafrø - Fiskervej 6 - 7700 Thisted - CVR. 34167788.
 x 
Indkøbskurven er tom