citronmelisse fr

Citronmelisse (Melissa officinalis), er også kendt under navnet Hjertensfryd, planten er en flerårig, buskagtig og citronduftende plante med små hvide blomster. Den dyrkes med henblik på husholdningerne, både som krydderurt og som en beroligende te. Citronmelisse dufter af citron da den indeholder æteriske olier der kaldes citronella, som menes at have en beroligende og antibakteriel virkning.

Bladene bruges hele i frugtdrikke og urtete. Hakkede blade kan tilsættes saucer og dressinger til fisk og lyst kød som kalvekød og fjerkræ. Citronmelisse bruges også som pynt på
salater og desserter. Citronduften og -smagen i bladene gør, at de kan bruges som erstatning for citronskal.

Citronmelisse

Sorter efter
Resultater 1 - 1 ud af 1
citron-melisse

Citronmelisse

Pris 15.00 DKK.

En hårdfør og dekorativ krydderurt med smukt grønt løv og rosalilla blomsterspirer. Man bruger de friske, citronduftende blade til madlavning og dekoration. Kan både sås på friland og forspires. Tiltrækker bier og er også smuk i staudebedet. Frostfølsom. Trives i de fleste jordtyper, både tørre og fugtige. Høstes løbende, inden skuddene begynder at blomstre.

Produktdetaljer

 

Kontakt Danafrø

Fiskervej 6

7700 Thisted

Tlf: 4255-1825 Mellem 10-14,

 

Template Design © Webdesignstudio | Danafrø © All rights reserved. | Danafrø - Fiskervej 6 - 7700 Thisted - CVR. 34167788.
 x 
Indkøbskurven er tom