tabasco´chili frø

Tabasco

Udsolgt

Indeholder mindst 8 frø.
25.00 DKK
Del gerne på.

Tabasco er en busket, og utrolig dekorativ chili plante. den er ret kompakt og udvikler små skarpe chilifrugter, som den kan bære op mod 100 af på hver plante. Den stammer oprindeligt fra syd-øst Mexico hvor den dyrkes kommercielt med henblik på at lave tabasco sauce. Chilierne er opretstående, de modner fra lys grønne, til røde. De mange små frugter modner forholdsvist sent, midt i september, og dekorativt længe hen på sæsonen. Tabasco er velegnet til syltning, tørring og frysning. og oplagt til krukke i vindueskarm, på altan eller terrasse.

 

Sortnavn: Tabasco.  - Styrke:  chilli iconchilli iconchilli iconchilli iconchilli iconchilli iconchilli iconchilli icon greychilli icon greychilli icon grey
Latinsk Navn: Capsicum Frutescens.  - Scoville Skala: 50 - 70.000 SHU.

 

Så & Prikle Kalender
 
Jan
Feb
Mar
Apr
Maj
Jun
Jul
Aug
Sep
Okt
Nov
Dec
   Forkultivering   calendar fill1 calendar fill1 calendar fill1                
   Udplantning 
        calendar fill4 calendar fill4            
   Høst         
                calendar fill5 calendar fill5    

 

Såvejledning  
Forkultivering: 8-12 uger før udplantning, brug såjord. Holdes fugtigt, og dækkes med plast, eller stilles i minidrivhus. Efter spiring stilles de lyst og køligere. Tilfør ekstra lys ved tidlig såning. Når planterne kan håndteres omplantes de til hver deres potte i gødet jord. Plant om løbende efter behov.
Sådybde: 1 cm.
Spiretid: 10-21 dage.
Spiretemperatur: 28-32°C.
   
Udplantning: Ved en minimum nat temperatur på +8°C.
Hvor: Velegnet i drivhus, eller på friland på et beskyttet solrigt og varmt sted, i læ for vinden.
Placering:
Planteafstand: 60 cm. Rækkeafstand: 60 cm. Plante højde: 60 cm.
Dyrkningsråd:
Trives i næringsrig og veldrænet jord. Vandes og gødes jævnligt. Planten kræver støtte. De første 5-6 blomsterknopper bør knibes af for at give planten optimal vækst, hvilket fremmer planten til at udvikle endnu flere chilli.
Høst: Pluk så snart frugterne er modne, hvilket også fremmer udviklingen af de resterende chilli. Høst alle chillierne så snart frosten truer.
Copyright © Danafrø

Kunder der købte dette produkt, købte også.