De Cicco broccoli frø

De Cicco

PÅ lager

Indeholder 1g. (ca. 300 frø).
15.00 DKK
Del gerne på.

De Cicco er en gammel italiensk sort der sætter et stort hoved i midten, og mange mindre grønne buketter hen over det tidlige efterår. De Cicco udvikler lækker sprøde broccoli hoveder med en fantastisk smag.

 

Sortnavn: De Cicco.
Latinsk Navn: Brassica oleracea.

 

 

 Såvejledning
 Forkultivering: Marts - maj. (4-6 uger før udplantning). Brug såjord. Holdes fugtigt, dækkes med plast eller stilles i minidrivhus, ca. 20°C. Efter spiring stilles de lyst og køligere. Tilfør ekstra lys ved tidlig såning. Når planterne kan håndteres, omplantes de til hver deres potte i gødet jord. Plant om løbende efter behov.
 Frilandssåning: Maj - juni.
 Spiretid: 7-10 dage.
 Spiretemperatur: 15-20°C.
 Hvor: Friland.
 Placering: Solrigt, i fugtig næringsrig jord.
 Afstand: Sådybde: 0,5 cm. Planteafst: 60 cm. Rækkeafst: 90 cm.
 Dyrkningsråd: Trives bedst i en porøs, næringsrig, lerholdig, muldrig og veldrænet jord, men også lettere jordtyper er udmærkede. med hyppig vanding og tilskud af kvælstofgødning. Dækkes med fiberdug efter såning for at sikrer hurtigere spiring, og forhindre angreb af skadelige insekter. udskift fiberdugen med insektnet da det kan ikke anbefales at bruge fiberdug over kål midt på sommeren, da det bliver for varmt og fugtigt under det, og kålene let begynder at rådne. Høst inden blomsterne åbner sig.
Copyright © Danafrø