Betaling & Sikkerhed

 

Hvilke betalingsmuligheder tilbyder vi?

Hos Danafrø.dk accepterer vi betaling af følgende betalingsformer: VISA, VISA/Dankort, Visa Electron, Mastercard, Maestro, Paypal, og bankoverførelse.

Betalingen sker ved debitering af dit kreditkort: VISA, MasterCard eller Maestro.

Under købsprocessen indtaster du dine kreditkortoplysninger via en sikker krypteret 256 bit SSL forbindelse.

Hvis din bank arbejder med 3D-secure kode (Verified by Visa eller MasterCard SecureCode) bliver du omdirigeret og bedt om at identificere dig overfor udstederen af kreditkortet (dette er for det meste din egen bank) ved at angive en kode. Denne kode vil du kunne få hos din bank.

Vi debiterer først dit kreditkort når bestillingen er blevet sendt.

Skulle din ordre ændre sig påfølgende fordi en eller flere artikler ikke er på lager, debiterer vi naturligvis kun beløbet for de sendte artikler. Du betaler kun for de produkter, der bliver scannet ind under pakningen.

 

Kan jeg betale med bankoverførelse?

Ja, det kan du godt. Vi har dog et mindste køb på 100 kr, det er dog den er den mest langsomme og komplicerede form for betalingsmetode vi har. Læs mere om bankoverførsel her

 

Min betaling fejlede, eller blev afvist

For at handle i netbutikker, der benytter Dankort Secured by Nets, Visa Secure eller Mastercard Identity Check, skal du have tilknyttet et mobilnummer og et kodeord til dit betalingskort. Dit pengeinstitut har måske allerede tilmeldt et mobilnummer, ellers kan du læse mere, og se en video på dette link om tilmelding af mobilnummer og kodeord til dit betalingskort.

Hvis betalingen af din ordre stadig fejler, eller du har andre problemer med betalingen, så følg venligst disse trin:

Noter venligst den fejlmelding du får, eller det problem du oplever, samt den betalingsmetode du har valgt. Tag gerne et screenshot af dit problem hvis muligt.
Kontakt os venligst med ovenstående informationer og tilføj eventuelle andre relevante informationer, såsom hvilken enhed og browser du benytter.
Vi vil kontakte dig inden for få timer, måske endda minutter, og få dit problem løst!

 

Opkræver I betalingsgebyrer?

Vi opkræver ikke betalingsgebyrer for betaling med kreditkort via Bambora, eller ved Bank overførelse.

 

Hvornår bliver pengene trukket?

Vi trækker aldrig betalingen, før vi har sendt din bestilling afsted. Efter din pakke sendes fra vores lager, afhængig af din betalingsmetode, vil betalingen først blive trukket.

 

Kan jeg betale med faktura?

Vi beklager meget, men vi tilbyder ikke muligheden for at betale med faktura. Se venligst mulige betalingsmetoder øverst på denne side.

 

Vi værner om dine personlige oplysninger

Al personlig data som du oplyser til os er 110% sikret. Vi har en sikker server med en sikker krypteret HTTPS-forbindelse. Du kan læse meget mere om dette her:...Læs mere