Spinat

Sorter efter
Resultater 1 - 5 ud af 5
giant-winter-spinat

Giant Winter

Pris 10.00 DKK.

Giant Winter er som navnet antyder en rigtig hårdføre spinat, som vil ryste den værste frost, storme og endda sne af sig så du kan plukke af den gennem selv de koldeste måneder af året. De store, elegant spidse blade har en stærk, fyldig smag, der er perfekt i vinter gryderetter eller let dampet som en lækker grøntsag.

Produktdetaljer

medania-spinat

Medania

Pris 12.50 DKK.

Medania Spinat er en populær og pålidelig spinat til dyrkning i foråret og efteråret, bladene er brede og mørkegrønne og anvendes rå i salater, kogt eller dampet. De er bedst at spises når de er plukket unge og så længe bladene bliver plukket regelmæssigt, vil de forblive sprøde og milde i smagen. velegnet både som baby salat, og til senere høst til nedfrysning.

Produktdetaljer

perpetual-spinach-bladbede

Perpetual Spinach

Pris 12.50 DKK.

Perpetual Spinach er ikke en ægte spinat, men en alternativet til spinat, og bruges på nøjagtig samme måde. Planterne udvikler en masse mellemgrønne blade, og forholdsvis tynde grønne stilke der adskiller sig fra andre bladbeder ved at smage mere som spinat.

Produktdetaljer

1325_spinat-matador

Spinat, Matador

Pris 20.00 DKK.

Velkendt og populær sort. Lang høstperiode. Udbytterig, ernæringsrig, flotte, mørkegrønne blade. Bedst egnet til såning i forår og efterår. Sås evt. i oktober mhp. overvintring.

Produktdetaljer

1324-spinat-monnopa

Spinat, Monnopa

Pris 20.00 DKK.

Meget modstandsdygtig overfor meldug. Lang høstperiode. Udbytterig, ernæringsrig, middel tidlig med mørkegrønne blade. Bedst egnet til såning i forår og efterår. Sås evt. i oktober mhp. overvintring.

Produktdetaljer

 

Kontakt Danafrø

Fiskervej 6

7700 Thisted

Tlf: 4255-1825 Mellem 10-14,

 

Template Design © Webdesignstudio | Danafrø © All rights reserved. | Danafrø - Fiskervej 6 - 7700 Thisted - CVR. 34167788.
 x 
Indkøbskurven er tom