Spidskål

Sorter efter
Resultater 1 - 4 ud af 4
durham-early-spidskal

Durham Early

Pris 15.00 DKK.

En traditionel og velkendt sort som er blevet populær for sin gode smag. Durham Early er en meget pålidelig og kompakt spidskål der producerer mørkegrønne spidse faste kål hoveder af medium størrelse, og med en god smag og tekstur. Velegnet til dyrkning med høj tæthed, kan være klar til at høste fra februar og frem ved efterårsåning. Durham Early er en pålidelig afgrøde.

Produktdetaljer

greyhound-spidskaal

Greyhound

Pris 12.50 DKK.

Greyhound spidskål er en traditionel tidligt, kompakt, hurtigt voksende spidskål med kun få yderblade. Fremragende i smag og tekstur.

Produktdetaljer

kalibos-red-spidskaal

Kalibos Red

Pris 12.50 DKK.

Kål 'Kalibos' stammer fra Østeuropa. Det er en lækker rødkål, med et højt sukkerindhold. Denne smagsrige og smukke rødfarvet variant af en spidskål med et højt indhold af sukker gør den til en perfekt sort til makulering i salater til at give en fremragende sødme, og give crunch og farve. Særdeles god i salater eller let dampet i mindre stykker.

Produktdetaljer

wheelers-imperial-spidskal

Wheelers Imperial

Pris 15.00 DKK.

Gammel engelsk sort, der udvikler små tilspidsede dejlige mørkegrønne bladhoveder med et kompakt hjerte. Høstes når hovedet er veludviklet. Bruges frisk f.eks. i salater, eller skæres i kvarte og dampes.

Produktdetaljer

 

Kontakt Danafrø

Fiskervej 6

7700 Thisted

Tlf: 4255-1825 Mellem 10-14,

 

Template Design © Webdesignstudio | Danafrø © All rights reserved. | Danafrø - Fiskervej 6 - 7700 Thisted - CVR. 34167788.
 x 
Indkøbskurven er tom