Rødbeder

Sorter efter
Resultater 1 - 5 ud af 5
boltardy-rodbede

Boltardy

Pris 7.50 DKK.

Boltardy rødbede er en af de mere kendte og meget populære sorter der er til rådighed, den giver et gode udbytter af mørkerøde, kugle formede rødder med en fantastisk sød smag og en sprød konsistens. Boltardy sorten er modstandsdygtig over for at gå i stok pga. kulde, hvilket gør den ideel til tidlig såning.

Produktdetaljer

chioggia-rodbede

Chioggia

Pris 12.50 DKK.

Sjov kugleformet bolsjestribet rødbede med en sødere smag end den almindelige rødbede. Striberne forsvinder ved kogning og syltning, anvend den evt. rå i salater, kogt med lidt smør eller til syltning. De unge blade kan anvendes på samme måde som bladbede.

Produktdetaljer

cylindra-rodbede

Cylindra

Pris 12.50 DKK.

Cylindra rødbede har en dyb rød farve, og en fremragende smag. Den ovale cylindriske form gør dem nemme at skære i mange lige store skiver, derfor er denne sort perfekt til syltning. Cylindra rødbede kan nydes både syltede og bagte sammen med andre rodfrugter i ovnen.

Produktdetaljer

detroit-rodbede

Detroit 2

Pris 5.00 DKK.

Detroit 2 er en pålidelig sort der producere ensartede runde rødder med en dyb mørkerød farve gennem hele roden. Rødbeden har en dejlig og sød smag. Den er velegnet både som tidlig grøntsag kogt serveret med smør, revet i råkostsalater, eller til syltning.

Produktdetaljer

forono-rodbede

Forono

Pris 10.00 DKK.

Forono er en flot aflang cylinderformet rødbede med en virkelig smuk farve og en stor ensartethed. Den giver et højt udbytte af rødbeder uden ”ringe” i farven der er velegnet til lagring, og glimrende til syltning, fordi den er nem at skære i skiver med sin aflange form. De unge blade kan anvendes på samme måde som bladbede.

Produktdetaljer

 

Kontakt Danafrø

Fiskervej 6

7700 Thisted

Tlf: 4255-1825 Mellem 10-14,

 

Template Design © Webdesignstudio | Danafrø © All rights reserved. | Danafrø - Fiskervej 6 - 7700 Thisted - CVR. 34167788.
 x 
Indkøbskurven er tom