Radise & Ræddike

Sorter efter
Resultater 1 - 10 ud af 10
cherry-bell-radise9

Cherry Bell

Pris 7.50 DKK.

Delikate runde, tiltalende glatte smukke røde radiser med en sprød knasende konsistens, og med hvidt kød. Hurtig og nem at dyrke, radiser er bedst at dyrke i lidt køligt vejr som her hjemme. sorten er bedst sået løbende for afgrøder til hele sommeren.

Produktdetaljer

china-rose-radise4

China Rose

Pris 7.50 DKK.

Denne kinesiske vinter radise blev indført til Europa af jesuitiske missionærer i 1850. Lang 15-20 cm. x 5 cm. tykke tilspidsende radiser med carmin-rose farvet skind og sprød stikkende kød radise kød. står fra midt-sommer til tidlig vinter, overskydende radiser lagres godt i sand til sent ind i vinteren. Kan plantes i foråret til sommer spise, eller plantet i slut sommer til vinter opbevaring. De unge blade kan også anvendes i salater eller til lynstegning.

Produktdetaljer

french-breakfast-radise

French Breakfast

Pris 12.50 DKK.

MaxiPack
French Breakfast er en af de mest populære radise sorter, ovale røde og hvide radiser med hvide spidser, samtidig har den en dejlig mild radisesmag, lækre skåret i skiver i salater, eller hele bare som en snack.

Produktdetaljer

1292_radise-french-breakfast-3

French Breakfast 3

Pris 12.00 DKK.

Aflang. Hurtigt voksende. Mild smag. Velsmagende, rød radise med hvid spids. Dekorativ både mht. form og farve. Placeres i sol. Trives bedst i porøs, humusrig og ikke for tør jord.

Produktdetaljer

white-hailstone-radisse

Hailstone

Pris 10.00 DKK.

Hailstone er også kendt som "White Globe" er en lille, kugleformet radise, Rødderne er hvide både indeni og udenpå, kødet er fast, De smager dejlig friske og ikke alt for stærke. og holder sin sprødhed i lang tid. Planten udvikler stærke, mørkegrønne, mellemstore toppe, som gør det let at høste, uden at toppen brækker af.

Produktdetaljer

mooli-minowase-radise

Mooli Minowase

Pris 10.00 DKK.

Denne store sne hvide radise har en meget glat rod, der har ringe skarphed radissen kan blive mellem 30-45 cm i længden, og 5 cm i tykkelse. De hvide rødder har tendens til at vokse 5-10 cm op af jorden og udvikle grønne skuldre. Radisen ses ofte på orientalske markeder, Minowase har en unik smag og har skørt saftigt kød.

Produktdetaljer

national

National

Pris 10.00 DKK.

Herlig letdyrket grøntsag, denne radise er en forårs- og efterårssort. Hurtigt voksende, og giver hurtig høst. Kan dyrkes mellem andre grøntsager som f.eks. kål, salat, agurk og courgette. Når at blive klar til høst, før de andre grøntsager breder sig. Sorten giver runde, røde radiser med hvid spids.

Produktdetaljer

purple-bell-radisse

Purple Bell

Pris 10.00 DKK.

Denne runde radise er sprød og let krydret. Den har en fantastisk dyb lilla skind, med sprød hvidt kød. Flot og dekorativ i salatskålen, eller bare som snack, børnene vil elske denne radise. De tidligste såning kan allerede starte fra januar under glas.

Produktdetaljer

white-icicle-radise

White Icicle

Pris 7.50 DKK.

White Icicle er en gammel sort af hvide radiser. En god sort, der udvikler 10-12 cm. lange helt hvide rødder og kræver derfor en dyb bearbejdet løs jord. Radisens skuldre, den del der er over jorden, bliver grønlig. Smagsmæssigt er White Icicle en stærk radise med bid i.

Produktdetaljer

yellow-bell-radise

Yellow Bell

Pris 10.00 DKK.

Yellow bell er en usædvanlig gul radise, der har en sprød hvid kød, den er en mellemstor blomme formet radise, der har en stærk krydret smag uden at være alt for pebret og med en sprød konsistens. Ideel til salater eller relish.

Produktdetaljer

 

Kontakt Danafrø

Fiskervej 6

7700 Thisted

Tlf: 4255-1825 Mellem 10-14,

 

Template Design © Webdesignstudio | Danafrø © All rights reserved. | Danafrø - Fiskervej 6 - 7700 Thisted - CVR. 34167788.
 x 
Indkøbskurven er tom