imperial-crown-pastinak

Imperial Crown

Pris
Pris 12.50 DKK.
2g (ca. 500 frø).
  • Beskrivelse
  • Anmeldelser

Sortnavn: Imperial Crown.
Latinsk Navn: Pastinaca sativa.

Beskrivelse: Imperial Crown er godt valg til køkkenhaven for sine lange glatte rødder, men med en lille krone. På grund af sin ensartethed gør det Imperial Crown til en god udstilling sort. Denne sort har en fremragende sød smag og med en sprød konsistens.

Såvejledning: Frilandssåning.

Forkultivering: Nej.

Spiretid: 18-25 dage.

Spiretemperatur: 10-20°C.

Frilandssåning: April-maj, Tidligt, når jorden er tjenlig. Så i tynt direkte på friland i muldrig, stenfri, velgødet og vebearbejdet jord. Dæk med 1-2 cm jord. Spirer langsomt - efter 18-25 dage. Vand i tørre perioder så rødderne ikke sprækker.

Planteafstand cm: 15. Rækkeafstand cm: 30. Sådybde cm: 1-2.

Placering: Solrigt.

Høst: Høst af rødder fra september og frem. Efterlad rødderne i jorden til de skal anvendes.

Egenskab: Pastinak er velegnet til suppe, salater og som garniture. Pastinak indeholder en del B2-, C- og E-vitaminer. Velegnet til opbevaring og nedfrysning.

Dyrkningsråd: Så i april-maj, tynt direkte på friland i muldrig, stenfri, velgødet og vebearbejdet jord. Dæk med 1-2 cm jord. Spirer langsomt - efter 18-25 dage. Vand i tørre perioder så rødderne ikke sprækker. Den største tilvækst sker til sidst i vækstperioden.

Kunder der købte dette produkt, købte også.

 

Kontakt Danafrø

Fiskervej 6

7700 Thisted

Tlf: 6170-0974 Mellem 10-14,

 

Template Design © Webdesignstudio | Danafrø © All rights reserved. | Danafrø - Fiskervej 6 - 7700 Thisted - CVR. 34167788.
 x 
Indkøbskurven er tom