Gulerødder

Sorter efter
Resultater 1 - 7 ud af 7
amsterdam-forcing-gulerod

Amsterdam Forcing

Pris 12.50 DKK.

Amsterdam forcing er en af de tidligste Gulerødder i haven. Den er en meget populær og pålidelig førsteklasses sort til ensartede, cylindriske baby gulerødder med sød smag, og en flot farve. Mere egnet til lettere, frugtbar jord og er meget hurtig til at modne, ideel til gensåning hver 2-3 uge i hele sæsonen for en kontinuerlig høst.

Produktdetaljer

autumn-king-2-gulerod

Autumn King 2

Pris 12.50 DKK.

Autumn King 2 er en vintergulerod udmærker sig ved at være god til at udvikle store ?ensartede gulerødder. Rødderne bliver 25-30 cm lange og har en fremragende smag. Gulerødderne kan overvinter i jorden uden at sprække hvis de overdækkes, god til klassisk rodfrugtgratin med pastinak og majroer.

Produktdetaljer

berlicum-2-gulerod5

Berlicum 2

Pris 12.50 DKK.

Berlicum 2 er en tidlig sommergulerod med glatte, cylinderformede rødder med en god smag. Sorten er beregnet til at spises frisk eller blancheres og fryses. Høstes tidligt, ikke egnet til vinterlagring.

Produktdetaljer

chantenay-red-cored-gulerod

Chantenay Red Cored

Pris 10.00 DKK.

En uhyre populære sort der varmt kan anbefales som en tidlig afgrøde. Den er nem at dyrke og fuld af vitaminer. Korte, tykke rødder med en konisk stumpe ende, farven er gylden orange, og den har en virkelig god gulerod smag.

Produktdetaljer

royal-chantenay-gulerod

Chantenay Royal

Pris 12.50 DKK.

Chantenay Royal er en all-round gulerod der kan bruges både frisk og tilberedt. Chantenay Royal gulerod er blevet meget populær til at presse juice af på grund af dens mørke farve og den ekseptionelle søde smag. gulerødderne bliver ca. 15 cm lange og kan dyrkes på tunge lerjorde, sås flere gange med 2-3 ugers mellemrum fra april til august, for at sikre en jævn høst.

Produktdetaljer

early-nantes-gulerod

Early Nantes

Pris 12.50 DKK.

Early Nantes er yderst hårdfør gulerod sort der er hurtig til at modne. Denne tidlige art er ideel til tidlig såning. iværksæt dyrkning under glas i den sene vinter og bliv belønnet med afgrøde tidligt på året. Guleroden har en sød smag, og en kraftig orange farve, Lange stærke lige rødder på ca. 15 cm-25 cm. sandsynligvis den mest "lige" sort der findes, perfekt til sommerens salater eller ledsagende nye kartofler.

Produktdetaljer

katrin-gulerod

Katrin

Pris 10.00 DKK.

Velformede og velsmagende store gulerødder til dyrkning direkte i jorden eller i højbede. Katrin gulerod udvikler 11-13 cm flotte rødder med en stump ende, og ingen grønne skuldre. Har en fremragende smag, og god til til opbevaring.

Produktdetaljer

 

Kontakt Danafrø

Fiskervej 6

7700 Thisted

Tlf: 4255-1825 Mellem 10-14,

 

Template Design © Webdesignstudio | Danafrø © All rights reserved. | Danafrø - Fiskervej 6 - 7700 Thisted - CVR. 34167788.
 x 
Indkøbskurven er tom