Grønkål & Bladkål

Sorter efter
Resultater 1 - 6 ud af 6
halvhoj-kruset-gronkal

Grønkål, Halvhøj Kruset

Pris 10.00 DKK.

Halvhøj kruset grønkål. Denne sort er en letdyrkelig og hårdfør kål der er meget fyldig og har en frisk, grøn farve. Vitaminindholdet er meget stort, og sorten er særdeles vinterhårdfør. Kålen er velegnet i salater, stuvet eller som suppe.

Produktdetaljer

1266-gronkal-lerchenzungen

Grønkål, Lerchenzungen

Pris 12.00 DKK.

Grønkål. Får lange, fint krusede, lidt hængende blade. Meget fin, velsmagende kvalitet. Vitamin- og mineralrig grøntsag, som kan anvendes bl.a. kogt, i gryderetter og i supper.

Produktdetaljer

park-choi-white

Pak Choi, white

Pris 12.50 DKK.

En nem og hurtig plante at vokse. Både blade og de brede stilke har en mild kålsmag og stilkende er knasende sprøde som ny høstede. Pak choi minder lidt om bladebede, men den har en finere smag. Planten producerer løse, ske-formede blade med tykke hvide ribbe der bliver 15 til 25 cm lange. Sprød og mild og fantastisk til orientalsk madlavning

Produktdetaljer

nero-de-toscana-palmekal

Palmekål, Nero de Toscana

Pris 12.50 DKK.

Toskansk palmekål, Sort kål, Krølkål, eller Bladkål. Får smukke, næsten palmeligende, buklede blade, som kan blive op til 1 meter høj. Dekorativ plante - også i blomsterbedet. Dette er en af de mest hårdføre grøntsager, meget vinterhårdfør og der kan høstes nye kålblade hele vinteren igennem.

Produktdetaljer

red-russian-bladkaal

Red Russian

Pris 12.50 DKK.

Red russian er en gammel sort af bladkål tilbage fra år 1818. Dekorativ smukke blågrønne blade med rosa bladribbe, bladene er glatte i forhold til andre grønkålssorter, hvilket gør den meget nemmere at rengøre. Kålen har en mild og sød smag, specielt efter frost. Denne type kål kaldes også for purpurkål.

Produktdetaljer

scarlet-gronkal

Scarlet Grønkål

Pris 12.50 DKK.

Scarlet grønkål er en spændende sort med krusede lilla-grønne blade, som bliver mere blå-lilla efter at planterne har været udsat for frost. Samtidig med at være en sund og nærende grøntsag er Scarlet grønkål en meget dekorativt indslag til både køkkenhaven, og i blomsterhaven.

Produktdetaljer

 

Kontakt Danafrø

Fiskervej 6

7700 Thisted

Tlf: 4255-1825 Mellem 10-14,

 

Template Design © Webdesignstudio | Danafrø © All rights reserved. | Danafrø - Fiskervej 6 - 7700 Thisted - CVR. 34167788.
 x 
Indkøbskurven er tom