Forårsløg

Sorter efter
Resultater 1 - 4 ud af 4
ishikura-foraarslog

Ishikura

Pris 12.50 DKK.

Ishikura er en japansk løg type. Det udvikler lange hvide stilke med korte grønne toppe der kan trækkes, selv når de er så tynd som en blyant, eller så tykke som en gulerod. Den danner ikke et løg, så den ligner nærmest en ung porre. Den har en fin mild smag, hvilket gør den ideel til salater eller som stegt tilbehør.

Produktdetaljer

lilia-foraarslog4

Lilia

Pris 10.00 DKK.

Lilia løg er en smuk skinnende intens rød italiensk forårsløg med mørkegrønne blade og er en fantastisk tilføjelse af farve til salater. Denne sort er bedst dyrket som en salat løg og høstet ung, den har en delikat mild smag og er fantastisk god rå i salater, eller stegte som tilbehør i retter eller wok.

Produktdetaljer

paris-silverskin-log

Paris Silverskin

Pris 15.00 DKK.

Paris Silverskin er en nem løg at vokse, Kan dyrkes og høstes som forårsløg, eller som fine modne salatløg. Denne sort anvendes også til at lave perleløg af til pickling. På denne måde kan de syltes til brug i sommerens salater eller være en tilføjelse til vinter gryderetter.

Produktdetaljer

white-lisbon

White Lisbon

Pris 12.50 DKK.

White Lisbon er en delikat salatgrøntsag som kan sås og høstes gennem hele sommeren. Smagen er mild og fin. Så en række hver anden uge, så har du altid forårsløg klar til brug. Høstes spæde gennem hele sommeren, ældre planter giver små, gode, hvide løg.

Produktdetaljer

 

Kontakt Danafrø

Fiskervej 6

7700 Thisted

Tlf: 4255-1825 Mellem 10-14,

 

Template Design © Webdesignstudio | Danafrø © All rights reserved. | Danafrø - Fiskervej 6 - 7700 Thisted - CVR. 34167788.
 x 
Indkøbskurven er tom