Bønner

Sorter efter
Resultater 1 - 7 ud af 7
blue-lake-stangbonne

Blue Lake, Stangbønne

Pris 15.00 DKK.

En fin og god sort af stangbønne der udvikler runde, ribbefri bælge. Planten giver et stort udbytte af bønner på lille dyrkningsareal. Høst ofte, bælgen skal være udvokset, men slank. Bælgene spises kogte. Kan med fordel fryses, let blancherede.

Produktdetaljer

canadian-wonder-dvaergbonne

Canadian Wonder, dværgbønne

Pris 12.50 DKK.

Canadian Wonder er en pålidelig gammel favorit, der giver kraftig afgrøder af ovale til flade bælge, som er pakket med fremragende smag. Planten producerer attraktive lyse grønne bælge.

Produktdetaljer

cosse-violette-stangbonne

Cosse Violette, stangbønne

Pris 12.50 DKK.

Cosse Violette er en højtvoksende bønne sort med mange, lange, runde, kødfulde og ribbefri blå bælge på lange ranker. De lange ranker kræver støtte. Plukkes når de er små, skylles og fryses ned uden blanchering. Ved tilberedning koges de frosne bønner med lidt salt. Bælgene skifter til mørke grøn ved kogning.

Produktdetaljer

masterpiece-dvaerg-bonne

Masterpiece, Krybbønne

Pris 12.50 DKK.

Masterpiece er en hurtig voksende bønne type. Planterne er forholdsvis korte og buskede, de producerer lækre, slanke, kødfulde bønner. Hvis man ønsker tidlige afgrøder skal der forkultiveres.

Produktdetaljer

orinoco-voksbonne

Orinoco, voksbønne

Pris 12.50 DKK.

Orinoco er en fremragende allround bønne sort, der producerer smukke gyldne gule, lige bønner der er omkring 13 cm lange. Kan bruges som en hel eller som en finskåret bønne. Meget let at dyrke, med et højt udbytte og nem at plukke.

Produktdetaljer

purple-queen-krybbonne

Purple Queen, Krybbønne

Pris 12.50 DKK.

Lækker krybbønne som giver stort udbytte af violette bælge. Bønnerne er kendt for at have en fyldig smag, og hvis de plukkes unge gør de sig godt i salater. Høstes ofte. Smager bedst før frøene begynder at svulme. Bælgene, som spises kogte, bliver grønne ved tilberedning. Kan med fordel fryses, let blancherede. Anbefales specielt til kolde områder.

Produktdetaljer

sprite-krybbonne

Sprite, Dværgbønne

Pris 15.00 DKK.

En flot, dejlig og elegant sort der producerer udsøgt glatte lige bælge af mørkegrønne, og omkring 15 cm lange bønner, på buskede, kompakte planter, som har brug for nogen støtte gennem vækstsæsonen. Bønnerne er forholdsvis meget sprøde, med en særlig fin bønne smag. Bønnerne er også meget velegnet til frysning.

Produktdetaljer

 

Kontakt Danafrø

Fiskervej 6

7700 Thisted

Tlf: 4255-1825 Mellem 10-14,

 

Template Design © Webdesignstudio | Danafrø © All rights reserved. | Danafrø - Fiskervej 6 - 7700 Thisted - CVR. 34167788.
 x 
Indkøbskurven er tom