Bladbede

Sorter efter
Resultater 1 - 5 ud af 5
bright-yellow-bladbede

Bladbede, Bright Yellow

Pris 15.00 DKK.

Sort med gule bladstilke. Bladene bruges som spinat, og stænglerne som asparges. Udtyndingshøstes løbende og derefter blad for blad (de yderste) eller skær hele planten af 2-3cm over jorden. Nye blade vokser op og kan høstes hele efteråret.

Produktdetaljer

regnbue-mix-bladbede2

Bladbede, Regnbue Mix

Pris 15.00 DKK.

En blanding af forskellige farvede bladbede der bringer farve til din køkkenhave. En dejlig blanding af flotte attraktive forskellige farvede stængler og blade der kan anvendes som unge blade til salater, eller lækker som kogte, eller dampede når fuldt udvokset.

Produktdetaljer

rhubarb-chard-bladbede

Bladbede, Rhubarb Chard

Pris 15.00 DKK.

Sort med røde stilke. Bladene bruges som spinat, og stænglerne som asparges. Udtyndingshøstes løbende og derefter blad for blad (de yderste) eller skær hele planten af 2-3 cm over jorden. Nye blade vokser op og kan høstes hele efteråret.

Produktdetaljer

fordhook-giant-bladbede

Fordhook Giant

Pris 12.50 DKK.

Fordhook Giant er en plante med en dejlig mild smag. Den har store, dybgrønne rynkede blade, med tykke hvide stængler og vener. En dejlig attraktive plante med hvide stængler, og grønne blade, der kan anvendes som unge blade til salater, lækker som kogte, eller dampede når de er fuldt udvokset.

Produktdetaljer

perpetual-spinach-bladbede

Perpetual Spinach

Pris 12.50 DKK.

Perpetual Spinach er ikke en ægte spinat, men en alternativet til spinat, og bruges på nøjagtig samme måde. Planterne udvikler en masse mellemgrønne blade, og forholdsvis tynde grønne stilke der adskiller sig fra andre bladbeder ved at smage mere som spinat.

Produktdetaljer

 

Kontakt Danafrø

Fiskervej 6

7700 Thisted

Tlf: 4255-1825 Mellem 10-14,

 

Template Design © Webdesignstudio | Danafrø © All rights reserved. | Danafrø - Fiskervej 6 - 7700 Thisted - CVR. 34167788.
 x 
Indkøbskurven er tom