hearts-of-gold-cantaloupe-melon

Hearts of Gold

Pris
Pris 15.00 DKK.
Mindst 10 frø.
  • Beskrivelse
  • Anmeldelser

Sortnavn: Hearts of Gold
Latinsk navn: Cucumis melo.

Beskrivelse: Hearts of Gold er en af de fineste cantaloupe melon sorter du kan dyrke, Frugten er næsten kugle rund med nettet skind. De vejer 1-2 kg, og frugterne er meget aromatisk, sød, med tyk dyb-orange kød og en lille frø hulrum i midten. Frugten Modnes forholdsvis tidligt under glas eller udendørs, hvis der er meget læ, og meget sol.

Såvejledning: Forkultivering.

Forkultivering: Så i april til maj. Fyld en potte med 2/3 gødet blomsterjord og resten såjord. Så 1 frø i hver potte i den fugtede såjord. Jorden holdes fugtigt og varmt 24-28°C til spiring, efter spiring stilles planterne lyst og ved normal stuetemperatur. Vandes og gødes jævnligt.

Spiretid: 7-12 dage.

Spiretemperatur: 24-28°C.

Udplantning: Juni.

Planteafstand cm: 60. Rækkeafstand cm: 100. Sådybde cm: 1.

Placering: Solrigt, dyrkes i drivhus eller drivbænk.

Høst: Ca. 80-90 dage under varme forhold.

Dyrkningsråd: Planten er meget lys-, vand-, nærings- og varmekrævende. Placeres solrigt i porøs, nærings- og humusrig jord. Tåler ikke tørke. Befrugt hunblomsterne, de blomster som er opsvulmede. Tag pollen fra hanblomsterne med en pensel og bestøv hunblomsterne det. Når 2-4 meloner er begyndt at udvikle sig fjern da resten af blomsterne for at sikre optimal vækst.

Kunder der købte dette produkt, købte også.

 

Kontakt Danafrø

Fiskervej 6

7700 Thisted

Tlf: 4255-1825 Mellem 10-14,

 

Template Design © Webdesignstudio | Danafrø © All rights reserved. | Danafrø - Fiskervej 6 - 7700 Thisted - CVR. 34167788.
 x 
Indkøbskurven er tom