crimson-sweet-vandmelon

Crimson Sweet

Pris
Pris 15.00 DKK.
Mindst 8 frø.
  • Beskrivelse
  • Anmeldelser

Sortnavn: Crimson Sweet.
Latinsk navn: Citrullus lanatus.

Beskrivelse: Crimson Sweet er en meget produktiv melon sort der producerer store runde meloner der kan veje op til 10 kg. Melon frugterne er ovale, lysegrønne med mørkegrønne striber. Frugten har en meget sød kød der er strålende rød og stort set uden kerner. Planten er sygdomsresistens. Klar til høst efter ca. 85 dage efter såning under varme forhold. Melonen kan dyrkes udenfor på en varm, beskyttet og solrigt sted, men for at få mest mulig ud af planten anbefales det at den dyrkes under glas.

Såvejledning: Forkultivering.

Forkultivering: Så i april til maj. Fyld en potte med 2/3 gødet blomsterjord og resten såjord. Så 1 frø i hver potte i den fugtede såjord. Jorden holdes fugtigt og varmt 24-28°C til spiring, efter spiring stilles planterne lyst og ved normal stuetemperatur. Vandes og gødes jævnligt.

Spiretid: 7-12 dage.

Spiretemperatur: 24-28°C.

Udplantning: Juni.

Planteafstand cm: 60. Rækkeafstand cm: 100. Sådybde cm: 1.

Placering: Solrigt, dyrkes i drivhus eller drivbænk.

Høst: Modne efter ca. 85 dage under varme forhold. Ved høst tid, bank på vandmelon med dine knoer, hvis den lyder hult, er den moden.

Dyrkningsråd: Planten er meget lys-, vand-, nærings- og varmekrævende. Placeres solrigt i porøs, nærings- og humusrig jord. Tåler ikke tørke. Befrugt hunblomsterne, de blomster som er opsvulmede. Tag pollen fra hanblomsterne med en pensel og bestøv hunblomsterne med det. Når 2-4 meloner er begyndt at udvikle sig fjern da resten af blomsterne for at sikre optimal vækst.

 

Kontakt Danafrø

Fiskervej 6

7700 Thisted

Tlf: 4255-1825 Mellem 10-14,

 

Template Design © Webdesignstudio | Danafrø © All rights reserved. | Danafrø - Fiskervej 6 - 7700 Thisted - CVR. 34167788.
 x 
Indkøbskurven er tom