charleston-gray-vandmelon

Charleston Gray

Pris
Pris 15.00 DKK.
Mindst 8 frø.
  • Beskrivelse
  • Anmeldelser

Sortnavn: Charleston Gray.
Latinsk navn: Citrullus lanatus.

Beskrivelse: Charleston Gray er en gammel pålidelig sort der producerer meget smagsfulde og søde lyserøde kødfulde vandmeloner. Frugterne kan blive store, helt op til 12 kg. Melonerne er cylinderformet og 60 cm. lange. Skindet er let grønligt gråt. Planten er modstandsdygtig over for fusarium visne syge, anthracnose og solskoldning. Klar til høst efter ca. 85 dage efter såning under varme forhold. Kan dyrkes udenfor i en meget varmt, beskyttet og solrigt sted, men for at få mest mulig ud af planten anbefales det at den dyrkes under glas.

Såvejledning: Forkultivering.

Forkultivering: Så i april til maj. Fyld en potte med 2/3 gødet blomsterjord og resten såjord. Så 1 frø i hver potte i den fugtede såjord. Jorden holdes fugtigt og varmt 24-28°C til spiring, efter spiring stilles planterne lyst og ved normal stuetemperatur. Vandes og gødes jævnligt.

Spiretid: 7-12 dage.

Spiretemperatur: 24-28°C.

Udplantning: Juni.

Planteafstand cm: 60. Rækkeafstand cm: 100. Sådybde cm: 1.

Placering: Solrigt, dyrkes i drivhus eller drivbænk.

Høst: Modne efter ca. 85 dage under varme forhold. Ved høst tid, bank på vandmelon med dine knoer, hvis den lyder hult, er den moden.

Dyrkningsråd: Planten er meget lys-, vand-, nærings- og varmekrævende. Placeres solrigt i porøs, nærings- og humusrig jord. Tåler ikke tørke. Befrugt hunblomsterne, de blomster som er opsvulmede. Tag pollen fra hanblomsterne med en pensel og bestøv hunblomsterne det. Når 2-4 meloner er begyndt at udvikle sig fjern da resten af blomsterne for at sikre optimal vækst.

 

Kunder der købte dette produkt, købte også.

 

Kontakt Danafrø

Fiskervej 6

7700 Thisted

Tlf: 6170-0974 Mellem 10-14,

 

Template Design © Webdesignstudio | Danafrø © All rights reserved. | Danafrø - Fiskervej 6 - 7700 Thisted - CVR. 34167788.
 x 
Indkøbskurven er tom