Der gøres opmærksom på at produkt billederne ikke er frø poser.

Meloner

Sorter efter
Resultater 1 - 11 ud af 11
pineapple-melon

Ananas Melon

Pris 15.00 DKK.

En fantastisk sort, set på mange europæiske markeder, Planten producerer store ovale, let nettede, 2.5 kg melon frugter med orange beige skorpe og cremet hvidt kød indvendig, når de er modne. I Italien omtales de som "Ananas meloner".

Produktdetaljer

cal-sweet-vandmelon

Cal Sweet

Pris 15.00 DKK.

Cal Sweet er en aflang, blokagtige vandmelon med fast lyse-rødt sød kød med små sorte frø. Planter er produktiv, og giver store frugter med de karakteristiske, lyse og mørke grønne striber. Melonerne kan veje op til 10-12 kg under gode forhold.

Produktdetaljer

charleston-gray-vandmelon

Charleston Gray

Pris 15.00 DKK.

harleston Gray er en gammel pålidelig sort der producerer meget smagsfulde og søde lyserøde kødfulde vandmeloner. Frugterne kan blive store, helt op til 12 kg. Melonerne er cylinderformet og 60 cm. lange. Skindet er let grønligt gråt.

Produktdetaljer

crimson-sweet-vandmelon

Crimson Sweet

Pris 15.00 DKK.

Crimson Sweet er en meget produktiv melon sort der producerer store runde meloner der kan veje op til 10 kg. Melon frugterne er ovale, lysegrønne med mørkegrønne striber. Frugten har en meget sød kød, der er strålende rød og stort set uden kerner.

Produktdetaljer

di-charentais-cantaloupe-melon

Di Charentais

Pris 15.00 DKK.

Cantaloupe Di Charentais er et fransk heirloom sort, der passer til det køligere danske klima Planten producerer runde, 1 kg mellemstore frugter med sølvgrå skind. Melonen har gullig orange kød og læskende sød, med en intens aroma.

Produktdetaljer

hales-best-jumbo-cantaloupe-melon

Hales Best Jumbo

Pris 15.00 DKK.

Cantaloupe melonen har fået sit navn efter byen Cantaloupe lige uden for Rom, denne sort er den mest populære af Cantaloupe Melon sorten pga. dens fremragende smag. Hales Best er en smuk, stor, oval, ribbede net melon, der nemt kan komme op på at veje 2-3 kg eller mere.

Produktdetaljer

hearts-of-gold-cantaloupe-melon

Hearts of Gold

Pris 15.00 DKK.

Hearts of Gold er en af de fineste cantaloupe melon sorter du kan dyrke, Frugten er næsten kugle rund med nettet skind. De vejer 1-2 kg, og frugterne er meget aromatisk, sød, med tyk dyb-orange kød og en lille frø hulrum i midten.

Produktdetaljer

honeydew-green-honningmelon2

Honeydew Green

Pris 10.00 DKK.

Honeydew meloner har længe været en af de store favoritter at dyrke over hele verden. Skallen er lysegrøn flødehvid, og frugten har tykt grønt kød. Denne variant er meget sød og saftige, og den har et højt sukkerindhold. Melonen er fantastisk at spise rå, men er også meget velegnet til smoothies.

Produktdetaljer

honeydew-orange-honningmelon

Honeydew Orange

Pris 15.00 DKK.

Orange Honeydew er en fantastisk sort af Honingmelon med mange af de bedste egenskaber som en Honningmelonerne skal have. Honningmelonen har en glat tynd gul skal, med en cremet appelsin interiør, der er både saftig og sød, og med dyb orange kød.

Produktdetaljer

retato-degli-ortolani-cantaloupe-melon5

Retato Degli Ortolani

Pris 15.00 DKK.

Retato Degli Ortolani er en af de førende sorter i Italien. Den er også kendt som en marked melon, og meget anvendt i haverne i Europa. Melonerne er Globe-formet med det karakteristisk net skind. Frugt kødeter sød orange, og beskrevet som den melon der bruges i de fleste italienske køkkener.

Produktdetaljer

sugar-baby-vandmelon

Sugar Baby

Pris 15.00 DKK.

En lækker, meget tidlig vandmelonsort med rødt kød og grøn skal. Frugten bliver ca. 2-3 kg tunge. Nært beslægtet med alm. melon, men mere fliget og mindre frodigt løv. Dyrkes i drivhus eller drivbænk. Trives i porøs, næringsrig jord. Tåler ikke tørke.

Produktdetaljer

 

Kontakt Danafrø

Fiskervej 6

7700 Thisted

Tlf: 4255-1825 Mellem 10-14,

 

Template Design © Webdesignstudio | Danafrø © All rights reserved. | Danafrø - Fiskervej 6 - 7700 Thisted - CVR. 34167788.
 x 
Indkøbskurven er tom