Tilbud

Sorter efter
Resultater 1 - 4 ud af 4
honeydew-green-honningmelon

Honeydew Green

Pris 10.00 DKK.

Honeydew meloner har længe været en af de store favoritter at dyrke over hele verden. Skallen er lysegrøn flødehvid, og frugten har tykt grønt kød. Denne variant er meget sød og saftige, og den har et højt sukkerindhold. Melonen er fantastisk at spise rå, men er også meget velegnet til smoothies.

Produktdetaljer

oregon-sugar-pod-sukker-aert

Oregon Sugar, Sukkerært

Pris 10.00 DKK.

De unge, sarte bælge høstes og spises inden ærterne udvikles fuldt ud. Bælgene bliver ganske store, 9-10 cm lange. De spises hele, friske eller let dampede. Høst dem inden bælgene begynder at blive runde. Ribbene fjernes inden dampning. Vokser langsomt. Lang høstperiode. Hvis ærterne høstes på et senere tidspunkt, kan de pilles og anvendes som almindelige marværter.

Produktdetaljer

nero-de-toscana-palmekal

Palmekål, Nero de Toscana

Pris 12.50 DKK.

Toskansk palmekål, Sort kål, Krølkål, eller Bladkål. Får smukke, næsten palmeligende, buklede blade, som kan blive op til 1 meter høj. Dekorativ plante - også i blomsterbedet. Dette er en af de mest hårdføre grøntsager, meget vinterhårdfør og der kan høstes nye kålblade hele vinteren igennem.

Produktdetaljer

roma-golden-tomat

Roma Golden

Pris 10.00 DKK.

Mindst 15 frø.
Golden Roma er en busktomat der er i en klasse for sig selv. Planten producerer mange smukke gullig gylden tomater i klynger på op til otte tomater i hver klynge af sorten Roma. tomaterne har samme gode milde smag som de røde, og de er perfekte til lyse saucer, salater og mange andre madretter.

Produktdetaljer

 

                           

Kontakt Danafrø

Lukket i Julen 2017. Indtil 03 Jan 2018

Tlf: 6170-0974 Mellem 10-14,

 

Template Design © Webdesignstudio | Danafrø © All rights reserved. | Danafrø - Fiskervej 6 - 7700 Thisted - CVR. 34167788.
 x 
Indkøbskurven er tom