timian

Timian (Thymus vulgaris) er en stedsegrøn staude. Den tilhører læbeblomstfamilien og er en af de ældst kendte krydderurter. Bladene er små og ellipseformede. Blomsterne er lilla, hvide eller rosa og sidder i klaser. Planten bliver ca. 30 cm høj.

Der findes mange forskellige arter af timian. Udover den almindelige havetimian er citrontimian efterhånden også blevet almindelig at dyrke. Timian indeholder æteriske olier, som thymol, garvestoffer og bitterstoffer. Det er bladene og blomsterne, der anvendes som krydderurt i maden.

Timian

Sorter efter
Resultater 1 - 2 ud af 2
timian-krydderurt

Timian

Pris 12.50 DKK.

Letdyrkelig stedsegrøn krydderurt med små, mørkegrønne aromatiske blade der anvendes friske eller tørrede i madlavning. Blomsterne er smukke rosalilla og tiltrækker bier og andre insekter. Planten tåler tørke, og passer derfor godt i mure, stenpartier og gærder.

Produktdetaljer

1126_timian-di-roma

Timian, Di Roma

Pris 11.00 DKK.

Flerårig. Intensivt duftende krydderurt. Velegnet som krydderi i supper, pizza, kød-, fjerkræ- og fiskeretter. Høstes inden planten sætter blomst. Kan anvendes frisk og tørret.

Produktdetaljer

 

                           

Kontakt Danafrø

Lukket i Julen 2017. Indtil 03 Jan 2018

Tlf: 6170-0974 Mellem 10-14,

 

Template Design © Webdesignstudio | Danafrø © All rights reserved. | Danafrø - Fiskervej 6 - 7700 Thisted - CVR. 34167788.
 x 
Indkøbskurven er tom