Have-Karse (Lepidium sativum) er en énårig plante, der bruges som krydderurt i vestlig madlavning. Andre steder i verden anses den for at være plagsomt ukrudt. Arten har sin naturlige udbredelse fra Ægypten og Etiopien via Mellemøsten og Iran til Pakistan. Planten foretrækker at vokse på lysåbne steder med en jord som er fugtig. Planten anvendes udelukkende som smagsgiver og som grønt drys på mange kolde kødretter og smørrebrød.

Karse

Sorter efter
Resultater 1 - 2 ud af 2
karse8

Almindelig Karse

Pris 12.50 DKK.

Karse er en hurtigvoksende krydderurt, der nemt kan dyrkes året rundt i vindueskarmen. Karsefrøenes eneste krav er fugtighed under hele væksten. Karse bruges ofte som det grønne drys på smørrebrød, i sandwich, i dressinger, ostesalater og saucer. Karsen er især velegnet sammen med æg og sild.

Produktdetaljer

1108-karse-einfache-grune

Karse, Einfache grüne

Pris 12.00 DKK.

Hurtigt voksende, udbytterig. Vitaminrig krydderurt med pikant smag. Dyrkes indendørs året rundt evt. i dertil egnet spireboks. Bruges f.eks. som pynt på smørrebrød eller som krydret indslag i salatskålen.

Produktdetaljer

 

                           

Kontakt Danafrø

Lukket i Julen 2017. Indtil 03 Jan 2018

Tlf: 6170-0974 Mellem 10-14,

 

Template Design © Webdesignstudio | Danafrø © All rights reserved. | Danafrø - Fiskervej 6 - 7700 Thisted - CVR. 34167788.
 x 
Indkøbskurven er tom