Spinat

Sorter efter
Resultater 1 - 4 ud af 4
giant-winter-spinat

Giant Winter

Pris 10.00 DKK.

Giant Winter er som navnet antyder en rigtig hårdføre spinat, som vil ryste den værste frost, storme og endda sne af sig så du kan plukke af den gennem selv de koldeste måneder af året. De store, elegant spidse blade har en stærk, fyldig smag, der er perfekt i vinter gryderetter eller let dampet som en lækker grøntsag.

Produktdetaljer

medania-spinat

Medania

Pris 12.50 DKK.

Medania Spinat er en populær og pålidelig spinat til dyrkning i foråret og efteråret, bladene er brede og mørkegrønne og anvendes rå i salater, kogt eller dampet. De er bedst at spises når de er plukket unge og så længe bladene bliver plukket regelmæssigt, vil de forblive sprøde og milde i smagen. velegnet både som baby salat, og til senere høst til nedfrysning.

Produktdetaljer

1325_spinat-matador

Spinat, Matador

Pris 20.00 DKK.

Velkendt og populær sort. Lang høstperiode. Udbytterig, ernæringsrig, flotte, mørkegrønne blade. Bedst egnet til såning i forår og efterår. Sås evt. i oktober mhp. overvintring.

Produktdetaljer

1324-spinat-monnopa

Spinat, Monnopa

Pris 20.00 DKK.

Meget modstandsdygtig overfor meldug. Lang høstperiode. Udbytterig, ernæringsrig, middel tidlig med mørkegrønne blade. Bedst egnet til såning i forår og efterår. Sås evt. i oktober mhp. overvintring.

Produktdetaljer

 

                           

Kontakt Danafrø

Lukket i Julen 2017. Indtil 03 Jan 2018

Tlf: 6170-0974 Mellem 10-14,

 

Template Design © Webdesignstudio | Danafrø © All rights reserved. | Danafrø - Fiskervej 6 - 7700 Thisted - CVR. 34167788.
 x 
Indkøbskurven er tom