Løg

Sorter efter
Resultater 1 - 6 ud af 6
bedfordshire-champion-log

Bedfordshire Champion

Pris 15.00 DKK.

Bedfordshire Champion har bevaret sin popularitet i over hundrede år, og er en af de mest kendte kepaløg. Bedfordshire Champion er flotte store runde gyldne brune løg, med en mild og dejlige smag. Løgene er gode at dyrke til lagring, da de holder sig rigtig godt.

Produktdetaljer

red-brunswick-log

Brunswick, Rødløg

Pris 15.00 DKK.

Med en dyb rød-violet farve, og en mild sød smag er Brunswick en traditionel rødløg, der også kan høstes tidligt som forårsløg. Så evt. frø med afstand på 7 cm. og høst hver anden som forårsløg når de er klar, men lad planter stå med 10-15 cm mellemrum så de kan udvikle sig til alm. rødløg. Løgene egner sig rigtig godt til vinteropbevaring.

Produktdetaljer

long-red-florence-rodlog

Long Red Florence

Pris 12.50 DKK.

Long Red Florence rød løg er en traditionel gammel torpedo formet sort fra Toscana i Italien, producerer gode Lange rødløg med dyb lilla-rød farve. Løgene er milde og skønne anvendt i salater. Høstes som unge torpedoformede løg, ellers bare lad dem vokse færdige til toppen vælter.

Produktdetaljer

paris-silverskin-log

Paris Silverskin

Pris 15.00 DKK.

Paris Silverskin er en nem løg at vokse, Kan dyrkes og høstes som forårsløg, eller som fine modne salatløg. Denne sort anvendes også til at lave perleløg af til pickling. På denne måde kan de syltes til brug i sommerens salater eller være en tilføjelse til vinter gryderetter.

Produktdetaljer

tosca-skalottelog

Tosca, Skalotteløg

Pris 12.50 DKK.

Tosca Populær skalotte- bananløg type der udvikler en torpedo formet gullige løg. Denne særlige sort er en herlig velsmagende løg, med en fremragende smag. Tosca udvikler aflange løg med en længde på op til 15 cm. dette svarer til 2-3 almindelige skalotteløg. og den er velegnet til vinteropbevaring.

Produktdetaljer

1279_log-zittauer-gelbe

Zittauer Gelbe

Pris 12.00 DKK.

Kraftig smag og god holdbarhed. Den mest almindelige løgsort. Får runde, faste løg med kraftig smag. Skallen er fin. Hvis løgene skal gemmes, er det vigtigt at de modnes helt i tørt og solrigt vejr.

Produktdetaljer

 

                           

Kontakt Danafrø

Fiskervej 6

7700 Thisted

Tlf: 6170-0974 Mellem 10-14,

 

Template Design © Webdesignstudio | Danafrø © All rights reserved. | Danafrø - Fiskervej 6 - 7700 Thisted - CVR. 34167788.
 x 
Indkøbskurven er tom